BİNGÖL / GENÇ - Çamlık İlkokulu

Mrt

07.03.2024 tarihinde 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Bu tatbikat ile öğrenci ve personelimize olası bir depremde Çök Kapan ve Tutun yöntemleri kullandırılıp daha sonra okul binasından tahliyeleri sorunsuz bir şekilde sağlanmıştır.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminde, Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından ilk kez bu yıl karne öncesi tüm okullarda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri düzenlendi.Okulumuzda dönem sonu faaliyet haftası kapsamında eğlenceli ve öğretici etkinlikler gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sibel Durgun tarafından okulumuz  bayan mescidine çeşitli dekorlar eklenerek yenilenme yapılmıştır.. Emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğremenler günü kapsamında kutlama programı gerçekleştirildi.

Mrt

Türkiye akıl ve zeka oyunları  federasyonu tarafından yapılan Bingöl ili akıl ve zeka oyunları turnuvasında okulumuz 4/C sınıfı öğrencilerinden Rüveyda Tuma Equilibrio il ikincisi, Mina Dönmez q-bitz oyunu il ikincisi, 3/B sınıfından Elif Koç  pentago oyunu il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Bingöl'de düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında öğrencimiz Hasan Hüseyin Koç pentago oyununda il birincisi olmuştur. Diğer oyun dallarında 4 öğrencimiz il ikincisi olmuşlardır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

İlimizde başlatılan "Bingöl Okuyor" projesi kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleriyle beraber okulumuz bahçesi alanında kitap okumuşlardır. Böylece her ortamda kitap okunabileceği ve çevredeki insanlara da bu noktada örnek olunabileceği mesajı verilmiştir.

Ekm

Okulumuzdaki öğrencilerimize yönelik Akıl-Zeka Oyunları ve satranç kurslarımız açılmıştır.